Programvara för projekthantering

Snickare söker projektverktyg

Verksamheten växer och det är numera svårt att hålla ordning på alla projekt som jag jobbar med. Därför är jag nu på jakt efter ett bra onlineverktyg för projekthantering. Jag har förstått att det finns en hel del gratisverktyg, men att dessa inte riktigt uppfyller alla önskningar och förväntningar för allt som jag behöver. Tidigare har jag fokuserat mycket på hälsa och träning, men nu har jag också kört igång min gamla verksamhet som snickare. Att då kunna ha en bra programvara där jag kan samla alla projekt, beställa produkter och även ha min tidredovisningar hade varit smidigt. Går det dessutom att skicka offterter och fakturera direkt inifrån verktyget så hade det varit absolut bäst.

Jag har sett ett antal lösningar som erbjuder alla dessa funktioner, inte bara i datorn utan även i mobiltelefonen. Därför skulle jag tro att det är precis vad jag faktiskt söker efter, ett system för projekthantering som fungerar bra i mobiltelefonen. Jag har själv en iPhone med iOS, men jag har också en kollega som envisas med att köra Android, så det vore därför bra om det fungerar lika bra i båda systemen. Kanske är det en webbaserad lösning jag är ute efter.

Har du några tips? Berätta gärna för mig i kommentarerna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *