Hyllas den som hyllas bör – en ode till min revisor

Okej, jag lovar att inte skriva detta på rim, men jag skulle bara vilja hylla en person som får mitt humör att vara bättre, mitt mentala hälsotillstånd att vara på topp och som får mitt företag att må bra. Det här är till min revisor.

Jag märkte ganska snabbt när jag startade upp mitt företag att det helt enkelt inte var min grej att flytta pengar mellan virtuella konton, att prata om verifikat, tillgångar och skulder, att prata om kredit och debet. Jag tog istället kontakt med en revisor som fick bli min redovisningskonsult. Han har sedan dess tagit hand om mina papper och gjort allt som ska göras för att Skatteverket ska vara nöjda och mitt samvete rent som snö. Min revisor är mitt företags bästa vän (näst efter alla kunder alltså). Min revisor är den person som har hjälpt mig att få bra lönsamhet i mitt företag och som gör att jag idag kan leva på det jag älskar mest. En gång i månaden träffas vi kort, jag ser till att alla papper ligger sorterade i rätt ordning och så är det upp till honom.

Det här är till dig, min kompanjon och revisor. All lycka till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *