Dags att kämpa igen!

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade och mycket har hänt. Jag skrev för ett tag sedan om hur jag bröt revbenen under ett träningstillfälle och det blev värre än vad det borde. Efter mitt läkarbesök valde jag att ta en paus från gymmet. Det var rimligt tyckte jag då många av övningarna gjorde orimligt ont. Det blev stillasittande istället för träning och det var inte förrän två månader senare som jag gick tillbaka till gymmet. Min träningsaktivitet har varit låg och det slutade tyvärr med lite träning och mycket andra aktiviteter istället.

Jag är nu ledsen att rapportera att jag har lyckats lägga på mig 20 kg vikt under min inaktivitet och jag mår väldigt dåligt. Nu har jag däremot bestämt mig för att det är dags att vända på livet. Jag vill inte längre vara den lata och inaktiva varianten av mig själv som jag blivit på senaste tiden.

Framtiden

Mitt första steg i återhämtningen är att bli aktiv på min blogg igen. Jag har under en för lång period låtit bli att uppdatera alla läsare om mitt liv. Jag vet att det är otroligt många som är intresserade och följer vad jag gör och jag ska börja roa och informera er igen! I samband med att jag blir mer aktiv på bloggen igen hade jag tänkt skapa en ny kategori på bloggen. Jag ska börja samarbeta med andra experter inom träning och hälsa. Ni är nu säkerligen väldigt intresserade om vem min första gästbloggare kommer vara! Jag ska samarbeta med Phil McGraw, bättre känd som Dr. Phil, och tillsammans kommer vi skapa nya och fräscha saker för alla läsare!  Jag ska kontakta Phil i de kommande dagarna och jag är säker på att han kommer vara lika entusiastisk som jag är om vårt kommande samarbete.

Jag är tillbaka och det känns riktigt bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *